Veckobrev 4

Veckobrev 4

Vecka 36


Hej!


Nu märker man att hösten är på väg, lite kallare på nätterna och härliga soliga dagar.
Denna vecka har vi uppmärksammat skolans dag genom att arbeta om skolans betydelse i samhället. Vi har sett film om hur skolan var för 100 år sedan och framtidens skola. 


Vi har varit på en skogsutflykt i Hedenäset där de skapade (med ett fint samarbete) en skogskoja som ser ut som en kåta. Plockat bär och ätit mellis vid kojan har vi också hunnit med. Vi har vi haft fina samtal om allemansrätten och skogens djur. En helt underbar dag ute i naturen. 


Nästa vecka på torsdagen den 14/9 kommer åk 4-9 åka till Övertorneå för att delta i KM i friidrott. Vi åker tillsammans buss från skolan och kommer åter till skolan med buss ca 15.00. Ta gärna med ombyte, och kläder efter väder. Ta gärna med en vattenflaska om ni har, annars fixar vi det på skolan.


Föräldramöte måndagen den 11/9 kl 17:30 på skolan. Programmet börjar inomhus för samtliga stadier. Som avslutning efter att programmet inomhus är färdigt, finns möjlighet för er vårdnadshavare i åk F-4 och fritids att vara delaktiga en ämnesintegrerad lektion utomhus. Vi kommer att bifoga information från föräldramötet i veckobrevet, ifall det är någon som ej har möjlighet att närvara.
Varmt välkomna!


Nästa vecka (37):

Måndag: Föräldramöte kl 17:30
Tisdag: Idrott
Onsdag: idrott, musik
Torsdag: KM
Veckans citat: ”Vart du en går, oavsett värdet, ta alltid med dig ditt eget
solsken”Trevlig helg!

Marja och Viktoria