Barnskötare
friskol - 1
89590551_3766462886715393_4932028374697639936_n

Vill du jobba med ett utmanande, spännande och kreativt jobb i nära samarbete med kollegor i arbetslag. Då kan vi erbjuda dig en fantastisk arbetsmiljö, såväl inom- som utomhus. Förväntningarna är att du har god samarbetsförmåga, är engagerad och har en positiv syn på barn och barns lärande. Du har stora möjligheter att utvecklas i ett kreativt arbete tillsammans med barn och kollegor.

Hietaniemi Friskola ligger i Hedenäset, Övertorneå kommun, och har en grundskola från F-9 samt två förskolor; Björkens Äventyrsförskola (Hedenäset) och Solgläntans förskola ( i centrala Övertorneå). Tjänsten innebär en anställning på hela Hietaniemi Friskola men är i detta skede tänkt som en förstärkning på en av våra förskolor, Solgläntan, i Övertorneå.
Tre personal och 18 barn är grundbemanningen, barngruppens storlek varierar beroende på barnens åldrar.

Dina arbetsuppgifter som barnskötare innebär att du tillsammans med de andra i arbetslaget genomför de aktiviteter m.m. som är planerade utifrån Läroplanen för förskolan (Lpfö). Barnen ska ges utmaningar, stöd och stimulans i sin sociala utveckling.

Kvalifikationer: Utbildad barnskötare.
Krav: Goda språkkunskaper i svenska. Finska är också meriterande.
Utdrag ur belastningsregistret för förskola – Finns att söka på Polisens hemsida
polisen.se
Arbetstid/Varaktighet: ca. 80% tillsvidare med provanställning.
Lön: Lön enligt avtal, ange löneanspråk
Tillträde 2021-08-02
Varmt Välkommen med din ansökan, dock senast 22 maj, 2021. Rekrytering börjar under annonseringstiden, var snabb med din ansökan!
Hietaniemi Friskola, Skolbacken 20, 957 95 Hedenäset, eller på mail, enligt nedan.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rektor, Karl-Göran Lehto, 070-208 07 08. Rektor@hfskola.com