Lärare till grundskolan

Hietaniemi Friskoleförening 


i Övertorneå Kommun, söker; 


Lärare till grundskolan

 

 

Hej! 

Vill du jobba med ett utmanande, spännande och kreativt jobb i nära samarbete med kollegor i arbetslag. Då kan vi erbjuda dig en fantastisk arbetsmiljö, såväl inom- som utomhus. Förväntningarna är att du har god samarbetsförmåga, är engagerad och har en positiv syn på barn och barns lärande. Du har stora möjligheter att utvecklas i ett kreativt arbete tillsammans med barn och kollegor. 

 

Hietaniemi Friskola ligger i Hedenäset, Övertorneå kommun, och har en grundskola från F-9 samt två förskolor; Björkens Äventyrsförskola (Hedenäset) och Solgläntans förskola ( i centrala Övertorneå). 

 

Tjänsten innefattar matematik (i första hand) på mellanstadiet, hemkunskap i årskurs 7-9 (eventuellt även i åk 6) samt språkval finska åk 7-9 /hemspråk finska 4-9. 

 

Då vi är en relativt liten enhet med små klasser är vår styrka att vi kan arbeta/verka integrerat mellan stadier där alla barn är allas barn, vilket ger förutsättningar för ett främjande/förebyggande arbetssätt när det gäller elevhälsoarbetet som grund för att utvecklas socialt och kunskapsmässigt. Arbetslaget, tillsammans med rektor, på hela skolan har ett väl utvecklat samarbete/arbetssätt och vi finns också tillhands för varandra under hela skoldagen. Tycker du detta verkar intressant - så kanske du snart kan vara en del av detta fantastiska team.

 

Kvalifikationer: Legitimerad/behörig pedagog 

 

Krav: Goda språkkunskaper i svenska och finska.

 

Arbetstid/Varaktighet: ca. 80% tillsvidare med provanställning.

 

Lön: Lön enligt avtal, ange löneanspråk 

 

Tillträde 2021-08-11  

 

Varmt Välkommen med din ansökan, senast 2021-07-19. Rekrytering börjar under annonseringstiden, var snabb med din ansökan! 

 

Hietaniemi Friskola, Skolbacken 20, 957 95 Hedenäset, eller på mail, enligt nedan.

 

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rektor, Karl-Göran Lehto, 070-208 07 08. rektor@hfskola.com