Jobbannons

Hietaniemi Friskoleförening

i Övertorneå Kommun, söker;

Förskollärare/barnskötare

Vill du jobba med ett utmanande, spännande och kreativt jobb i nära samarbete med kollegor i arbetslag. Då kan vi erbjuda dig en fantastisk arbetsmiljö, såväl inom- som utomhus. Förväntningarna är att du har god samarbetsförmåga, är engagerad och har en positiv syn på barn och barns lärande. Du har stora möjligheter att utvecklas i ett kreativt arbete tillsammans med barn och kollegor.

Hietaniemi Friskola ligger i Hedenäset, Övertorneå kommun, och har en grundskola från F-9 samt två förskolor; Björkens Äventyrsförskola (Hedenäset) och Solgläntans förskola ( i centrala Övertorneå). Tjänsten innebär en anställning på hela Hietaniemi Friskola men är i detta skede tänkt som  en förstärkning på en av våra förskolor, Solgläntan, i Övertorneå.

Tre personal och 18 barn är grundbemanningen, barngruppens storlek varierar beroende på barnens åldrar. Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med de andra i arbetslaget genomför de aktiviteter m.m. som är planerade utifrån Läroplanen för förskolan (Lpfö). Barnen ska ges utmaningar, stöd och stimulans i sin sociala utveckling.

Kvalifikationer: Utbildad Förskollärare/barnskötare eller motsvarande.

Krav: Goda språkkunskaper i svenska. Finska är också meriterande.

Utdrag ur belastningsregistret för förskola – Finns att söka på Polisens hemsida polisen.se

Arbetstid/Varaktighet: Vikariat; 20220110-220616, ca. 80% med möjlighet till förlängning.

Lön: Lön enligt avtal

Tillträde 2022-01-10

Varmt Välkommen med din ansökan. Rekrytering sker löpande... Var snabb med din ansökan!

Hietaniemi Friskola, Skolbacken 20, 957 95 Hedenäset, eller på mail, enligt nedan.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rektor, Karl-Göran Lehto, 070-208 07 08. rektor@hfskola.com